Wednesday, 29 August 2012

Fenomena Gangnam Style


Muzik video paling mendapat sambutan di youtube pada waktu ini PSY GANGNAM STYLE
menapilkan seorang lelaki korea dengan gaya tarian yang pelik, tarian seperti menunggang kuda ini telah mendapat sambutan sebanyak 68,799,263 JUTA! penonton sepanjang di muat naik di http://www.youtube.com/  pada 15 julai 2012 dan menjadi topik perbualan remaja sekarang..


Sehingga terbit sebuah lagi video parody gangnam style versi raya Suasana Gangnam Raya oleh sebuah keluarga bahagia yang sempoi, spoting dan happening sgt..menampilkan lagu Suasana Hari Raya dan Gangnam Style, video ini juga turut mendapat sambutan hangat di http://www.youtube.com/ iaitu sebanyak 613 ribu penonton... wow..! congretz... ! kan best kalau semua family mcm ni, keluarga bahagia.. biar apa org nak cakap janji keluarga bahagia tak kacau keluarga orang.. boleh tengok versi full  di link ni http://www.youtube.com/watch?v=VGq35nHO95s 
Wow memang fenomena gangnam style sehinggakan YAB Dato Seri Najib Tun Razak(PERDANA MENTERI KITA) Turut memberi komen tentang gangnam style, ada peluang buat konsert kat malaysia hehehehe


No comments:

Post a Comment