Wednesday, 29 August 2012

Fenomena Gangnam Style


Muzik video paling mendapat sambutan di youtube pada waktu ini PSY GANGNAM STYLE
menapilkan seorang lelaki korea dengan gaya tarian yang pelik, tarian seperti menunggang kuda ini telah mendapat sambutan sebanyak 68,799,263 JUTA! penonton sepanjang di muat naik di http://www.youtube.com/  pada 15 julai 2012 dan menjadi topik perbualan remaja sekarang..


Sehingga terbit sebuah lagi video parody gangnam style versi raya Suasana Gangnam Raya oleh sebuah keluarga bahagia yang sempoi, spoting dan happening sgt..menampilkan lagu Suasana Hari Raya dan Gangnam Style, video ini juga turut mendapat sambutan hangat di http://www.youtube.com/ iaitu sebanyak 613 ribu penonton... wow..! congretz... ! kan best kalau semua family mcm ni, keluarga bahagia.. biar apa org nak cakap janji keluarga bahagia tak kacau keluarga orang.. boleh tengok versi full  di link ni http://www.youtube.com/watch?v=VGq35nHO95s 
Wow memang fenomena gangnam style sehinggakan YAB Dato Seri Najib Tun Razak(PERDANA MENTERI KITA) Turut memberi komen tentang gangnam style, ada peluang buat konsert kat malaysia hehehehe


Monday, 27 August 2012

Mainan Dulu Dan Sekarang



kalau dulu guna pemadam













                                                           sekarang main kat iPhone, pc, tablet, dan gadget jer




kalau dulu patung kertas
                                                     
 sekarang main kat phone, pc, tablet, dan gadget jer
semuanya di hujung jari kanak-kanak 

selamat Hari Raya Aidilfitri...

Rasanya belum terlambat buat admin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin buat semua follower dan pengunjung blog Kelab Rakan Muda Kimanis... Di kesempatan ini admin memohon maaf sekiranya sekiranya ada post admin yang menyinggung perasaan mana-mana pihak sama ada yang hidup mahu pun yang telah kerahmattullah(meninggal dunia) dan maaf sekiranya admin kurang menerbitkan artikal kerana admin menumpukan lebih masa dengan perkerjaan insyaAllah dalam masa terdekat admin akan mencari pelapis bagi mengantikan tempat admin...
Sesiapa yang berminat untuk menjadi admin kelab rakan muda kimanis adalah amat di alu-alukan (hanya dibuka buat belia kimanis sahaja)